Alkusanat

Olen Antti, 33-vuotias tuore isä ja nuori liikemies. Liikemies itsessään kuulostaa erittäin pölyyntyneeltä ja tunkkaiselta ilmaukselta ihmisestä, joka tekee työkseen kaupallisia töitä työntekijänä, yrittäjänä ja piensijoittajana. Se kuitenkin tuo mieleen myös jonkun näköistä vanhanaikaista arvokkuutta. Isä ja isyys sen sijaan lienevät paljonkin liikemiestä vanhempia käsitteitä, mutta silti raikkaan kuuloisia ja hyvin nykypäivän miehen kuvaamiseen sopivia sanoja.

Isäksi tulin 07/05/2017 kun saimme ihanan puolisoni Tiinan kanssa pojan, Emilin. Tuona päivänä suurin unelmani toteutui. Isyys on asia, josta olen haaveillut jo kauan. Vaikka minulla on ja on ollut elämässä kautta aikojen paljon unelmia, joista olen useita saavuttanutkin, on oma lapsi niistä ylivoimaisesti suurin. Nyt kun Emil-poikani on täällä, liittyvät tulevat unelmani pitkälti yhteiseen elämään Tiinan, Emilin ja tottakai Emilin sisarusten kanssa. Emilillä on kolme sisarusta Tiinan aikaisemmasta parisuhteesta. Me yhdessä muodostetaan uusioperhe, joka aikoo nauttia elämästä ja toteuttaa unelmia.

Liikelämänkielelle käännettynä; Olen juuri solminut elämäni suurimman asiakkuuden. Olen haaveillut tuollaisen asiakkuuden saavuttamisesta pitkään ja tulevaisuudessa ykkösprioriteettini on huolehtia tuosta asiakkuudesta. Se tulee varmasti olemaan elämäni kannattavin asiakkuus kun tuottoa mitataan henkisenä pääomana ja toisaalta euroina mitattuna varmasti kallein asiakkuuteni ikinä. Se mikä on varma, niin jokainen työtunti ja euro mitä tuohon asiakkuuteen panostan, antaa minulle vähintään 10-kertaisen tuoton henkiseen pääomaani. Takaisinmaksuaika on erittäin lyhyt, eli investointipäätös hyväksytty!

Toinen puoli intohimoistani on liike-elämän saralla. Työkseni teen myyntityötä yrityksessä, joka on ollut yksi Suomen hienoimmista kasvutarinoista 2000-luvulla, Secto Automotive. Lisäksi olen mukana yrityksessä nimeltä OivaEnergia Oy, jonka perustin opiskeluaikana. Yrityspuolella saattaa vielä olla tulossa jotain uutta ja suurta, kun teemme töitä unelmiemme eteen. Siitä kerron täällä varmasti myöhemmin. Yrittäjyyden ja töiden lisäksi olen piensijoittaja. Minulle mieluisimpia sijoitusinstrumenttejä ovat asunnot ja kiinteistöt, toki muutakin löytyy salkusta. Harrastuksiini kuuluu laskettelu ja laskettelun opettaminen, metsästys, maastopyöräily ja erilainen kuntoliikunta. Toimin siis myös harrastuksena hiihdonopettajana Suomen eteläisimmällä tunturilla Iso-Syötteellä.

Tämä blogi olkoon tarinani teille, joita nämä yllä mainitut asiat: isyys, koti-isä, isä ja poika, perhe, myyntityö, yrittäjyys, sijoittaminen ja liike-elämä, yksittäisinä aiheina ja yhdistettyinä keskenään kiinnostaa. En tietenkään voi olla kirjoittamatta joskus myös harrastuksistani. Toisaalta tämä blogi on päiväkirja itselleni ja Emilille, jotta voin kertoa hänelle elämästämme ja tekemisistämme kun hän varttuu.

Nauttikaa lukemastanne, haastakaa, ihmetelkää ja kommentoikaa kirjoituksiani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s