Päiväkirja 6.11.2017

Tänään en meinaa paljon pohdiskella mihinkään tiettyyn aiheeseen liittyviä ajatuksia ja sen vuoksi otsikoin kirjoituksen päiväkirjaksi. Näin tulen tekemään myös jatkossa kun kirjoitus liittyy pääosin päivän seikkailuihin.
Ensiksi pitää sanoa että viikonloppu oli mahtava. Tavattiin perjantaina ystäviä ja pitkästä aikaa kun nähtiin niin juttuja riitti ja ilta venyi myöhään yöhön seurustellessa. Lauantaina oli rento päivä kun ei ollut muuta ohjelmaa kuin Emilin isoveljen jääkiekkopeli. Sunnuntaina Tiina oli töissä ja me käytiin Emilin kanssa kuskaamassa Emilin veljeä jääkiekko peliin Raksilan Energia Areenalle. Samalla kun käytiin pelimiestä kuskaamassa, niin jäimme Emilin kanssa hallille katsomaan peliä. Tai no tarkemmin ottaen Emil otti päikkärit katsomossa. Hyvin nukutti kaikesta kiekkoilu huumasta huolimatta. Emil oli koko viikonlopun erittäin hyvällä tuulella niin kuin hän pääosin aina on. Jäähallillakin kun Emil oli herännyt päikkäreiltä, me hiukan hassuteltiin ja yhtäkkiä pelissä tuli hiljainen hetki jolloin koko katsomo raikasi Emilin kikatuksesta. Saimme osaksemme aika paljon huvittuneita katseita ja jatkoimme hassuttelua.
Tänään aamupäivä tehtiin kotihommia, leikittiin, harjoiteltiin ryömimistä, syötiin ja Emil nukkui. Iltapäivällä varustauduttiin Oulun sateiseen marraskuun säähän ja lähdettiin ulkoilemaan. Keli oli erittäin huono, mutta sehän ei haittaa kun varusteet ovat hyvät. Merinovillaa alle ja GoreTexiä päälle niin pärjää huonommallakin kelillä. Myös Emilillä oli tietysti sään edellyttämät varusteet. Suuntasimme tämän päivän lenkin Toppilansaarelle jonne meiltä joutui ensin autolla ajelemaan kymmenisen minuuttia. Ulkoilukohde valikoitui sen vuoksi, että viikonloppuna Tiinan kanssa suunnittelimme uuden sijoitusasunnon hankkimista ja tuolla Toppilansaarella rakennetaan mielenkiintoista kohdetta. Niinpä jalkauduimme Toppilansaarella autosta ja menimme katsastamaan Emilin kanssa mahdollisen sijoitusasunnon talon sijaintia ja työmaan etenemistä turvallisesti työmaa-aidan ulkopuolelta. Kohde on mielenkiintoinen ja tapaamme tällä viikolla vielä rakentajan edustajaa keskustellaksemme tarkemmin kohteesta. Kohde tutustumisen jälkeen teimme noin tunnin lenkin Toppilansaaren ja Nallikarin mahtavissa ulkoilu maisemissa. Minä mietin sijoitusasunto juttuja ja Emil otti päikkärit lenkin aikana. Loppu päivä meni ruokaa laitellessa, perheen parissa ja illalla lähdin vielä piipahtamaan kuntosalilla.
Ajattelin vielä tällä viikolla aloittaa kirjoittamaan hiukan ajatuksia sijoitusasunto aiheesta, joka on minulle myös hyvin mieleinen. Mutta palataan siihen tuonnempana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s