Yllättynyt! Iloinen! Kiitollinen! Kurkistus tulevaan!

Kiitos, Kiitos ja vielä kerran kiitos! Jaa mistä? No minäpä kerron!
Marraskuun alussa aloitin kirjoittamaan blogia, tavoitteenani pitää päiväkirjaa ajastamme Emilin kanssa kotona ja miksi ei sen jälkeenkin. Lisäksi olin ajatellut, että kirjoitan itseäni kiinnostavista yritysmaailman asioista lyhyitä tekstejä vähän niin kuin muistiinpanoja nyt kun asioita on kotona enemmän aikaa miettiä. No miten tässä nyt sitten kävi? Marraskuun aikana blogissani on käynyt lähes 2000 uniikki kävijää ja tekstejä on luettu monta tuhatta kertaa. Itse olen siitä erittäin yllättynyt ja tietysti erittäin mukavaa, että ajatukseni erilaisista asioista sekä isän ja pojan arjen seikkailut kiinnostavat monia. Kiitos mielenkiinnosta! Lupaan edelleen pitää blogini aitona tarinana meidän arjesta kaikkineen vaipan vaihtoineen ja sijoitusasuntoineen sekä kirjoittaa omia ajatuksiani yritysmaailman jutuista omien kokemuksieni pohjalta. Edelleen tavoitteeni on, että Emil voi isompana lukea millaista meidän elämä oli hänen ollessa pieni poika. Ja samoin minä voin muistella kirkkaita ajatuksiani yritysmaailman kiemuroista kun palaan kiireen sumuttamaan työelämään, missä joskus saattaa perusasiat unohtua hässäkän keskellä.
Ajattelin avata teille hiukan, mistä aiheista noita business juttuja olen ajatellut kirjoittaa. Pääosin ne ovat aiheita, jotka minua liike-elämässä kiinnostavat ja joista minulla on kokemuksia. Vielä en ole ehtinyt oikeastaan muuta business maailmasta kirjoittamaan kun hiukan avata Secton tarinaa. Aiheita joiden ympäriltä tulen kirjoittamaan arkiseikkailuiden lisäksi:

  • Asuntosijoittaminen
  • Johtaminen
  • Asiakkuudet
  • Myynti

Nuo aiheet ovat erittäin laajoja ja niiden ympäriltä on kirjoitettu kymmeniä jos ei satoja kirjoja. Minun ajatus on lähestyä niitä omien kokemuksien ja näkemyksien kautta. Lisäksi on ollut ajatuksissani, kun nyt autorahoitusalalla toimin, kirjoittaa lyhyitä esittelyitä business perheautoista perheellisen isän näkökulmasta. Meillä on esimerkiksi nyt etsitty uutta autoa korvaamaan myytyä pikku Audia, koska tarvitsemme tilavamman kakkosauton. Emilin 12 v isoveli pelaa jääkiekkoa maalivahtina ja yksi tärkeimmistä kriteereistä on, että mokenkamat mahtuvat takakonttiin rattaiden kanssa. Tähän mennessä on ollut erittäin vaikea löytää netistä tietoa autojen tavaratilojen mitoista, puhumattakaan esimerkeistä mitä sinne mahtuu. Eli tavoitteena kertoa asioita mitä itse olemme kaivanneet, muttemme ole löytäneet. Kaikista tärkeimpänä kuitenkin on kirjoittaa Emilin kanssa koetuista arkisista seikkailuista meille päiväkirjaa, jota voimme sitten hymyssä suin lueskella kun Emil hiukan varttuu.
Mukavaa, että olette lukeneet ja kokeneet asioita kanssamme. Tarina jatkuu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s