Kuka voisi kellot seisauttaa, haluan nauttia arjesta!

”Olen pieni ihminen
Enkä sille mitään voi
Parhaat hetket juoksee nopeaan
Maailma kulkee radallaan
Se vähät välittää
Mutta eikö voitais hidastaa”

Viimeisinä kuukausina on monesti mielessä käynyt nuo Suurlähettiläiden kappaleen sanat. Päivät kuluvat liian nopeasti ja välillä tuntuu, ettei niistä ehdi kunnolla nauttia. Nauttiminen jokaisesta hetkestä niin arjessa kuin juhlassa on yksi asia, jonka minä olen oppinut kunnolla vasta viimeisten vuosien aikana. Olen aiemmin elänyt enemmän tai vähemmän elämää, jossa aina odotetaan jotain tulevaa huippu hetkeä. Elämä on perustunut uusien huippuhetkien odottamiseen jolloin moni mahtava hetki ”normaalissa” arjessa on jäänyt huomiotta. Elämä kuitenkin koostuu valtaosin siitä arjesta, joka voi joskus tuntua tylsältä ja yksitoikkoiselta. Silloin ratkaisu ei saisi olla uusien huippuhetkien kalenterointi, vaan arjen muokkaaminen mielenkiintoiseksi ja nautittavaksi. Joskus se vaatii hiukan enemmän töitä ja toisinaan muutos onnistuu pienillä järjestelyillä. Mutta se muutos jos joku kannattaa, sen olen itse huomannut. Nyt kun minulla on ollut koti-isänä aikaa miettiä kaikenlaista ja nauttia uudenlaisesta arjesta, olen huomannut itse pohtivani monesti juuri tätä asiaa. Ehkä minullakaan kaikki asiat eivät ole vielä sillä mallilla, että voisin sanoa nauttivani täysipainoisesti ”normaalista” arjesta. Jotkin palikat arjessa kaipaavat vielä uudelleen järjestelyä, mutta ne ovat onneksi pieniä hienosäätöjä.

All in all olemme nauttineet Emilin, Tiinan ja muun perheen sekä ystävien kanssa niin antaumuksella tästä kesäisestä arjesta, että blogin kirjoittaminen on jäänyt vähälle. Olen huomannut, että kirjoittaminen tuo minulle erinomaisen fiiliksen, joten haluan järjestää sille lisää aikaa. Nautinnollista arki viikkoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s